INDELING

Het geheel houten vakantiehuis Velduil van 55m2 met adembenemend uitzicht op de waddendijk is compleet ingericht voor vier personen en als volgt ingedeeld:
Entree met toegang tot berging waarin wasmachine, badkamer met douche, wastafel en toilet, ruime woonkamer met open keuken met o.a. afwasmachine magnetron, totaal ca 28m2, tweepersoons slaapkamer. Op de verdieping nog twee slaapkamers. Flatscreen tv met digitale schotelontvanger aanwezig. Voorzien van duurzame led- verlichting. Eigen centrale verwarming. Bij het huisje hoort een beschut stukje tuin en tuinmeubilair.

De indeling van het 2-persoons appartement Steenuil is als volgt:
Ruime woonkamer, nieuwe keuken met koelkast, vaatwasmachine, magnetron en 4-pits gasstel, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een flatscreen tv met digitale schotelontvanger aanwezig. Eigen centrale verwarming. Op het balkon vindt u tuinmeubilair.

De indeling van 2-persoons appartement Kerkuil:
Ruime woonkamer met open keuken waarin koelkast, magnetron en 4-pits gasstel, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook een flatscreen tv met digitale schotelontvanger aanwezig. Eigen centrale verwarming. Balkon met tuinmeubilair.

Alle woningen zijn rook-en huisdiervrij!
U wordt in al onze woningen verwend doordat de bedden opgemaakt voor u klaar staan.

Informatiefolders over Texel of gegevens over de Texelrondwandeling (88km) zijn aanwezig.