NIEUW: Laadpunt elektrische auto!

ALGEMENE INFORMATIE

Aan de rustige oostkant van Texel is het voor vogelaars, fietsers en natuurliefhebbers een waar paradijs. 'Uylenburgh' ligt op loopafstand van het mooie dorpje Oosterend, natuurgebieden de 'Zandkes', Dijkmanshuizen en het 'Wagejot' liggen heel dichtbij. Werelderfgoed de Waddenzee ligt op een steenworp afstand en biedt elke keer weer een andere aanblik door de veranderende wolkenluchten en de wisselingen van eb en vloed. Daar ligt ook een zwem/surfstrandje. Er is volop privacy met een magnifiek uitzicht op de waddendijk met daartussen en bloemenrijke weide, naar de noordkant zicht op de kerk van Oosterend.Uitermate geschikt voor vogelliefhebbers, fietsers, wandelaars en surfers.

Den Burg de grootste plaats van Texel met alle winkelvoorzieningen ligt op een afstand van 7 kilometer. Een supermarkt met een warme bakker vindt u in Oosterend op 1,5 kilometer afstand, dus makkelijk beloopbaar. In Oosterend is ook fietsverhuur aanwezig. Het noordzeestrand ligt op ongeveer 10 kilometer afstand.

Onze boerderij 'Uylenburgh' is van origine een boerderij die gebouwd is volgens het kop-hals-rompmodel op 1.8 ha eigen grond. Het geheel ligt in een landschap dat gekenmerkt wordt door weidse vergezichten en mooie Hollandse wolkenluchten. Heden is de boerderij in gebruik als woonhuis.

Achter de boerderij staat geheel vrij, het vier-persoons houtskeletbouw vakantiehuis Velduil, met eigen terras en adembenemend uitzicht op de waddendijk.
Aan de achterkant van de boerderij bevinden zich twee appartementen, Kerkuil en Steenuil, met een eigen opgang en balkon die zijn ingericht voor twee personen. De appartementen worden apart verhuurd maar zijn ook zeer geschikt om in combinatie te huren. WiFi en parkeerruimte is aanwezig.